Menu

11e Colmschater Openluchtfestival

Colmschate - Op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni 2005 organiseert Stichting Cocos voor de elfde keer het Openluchtfestival. Diverse bands zullen optreden waaronder Julian Sas. Het evenement begint zaterdagavond om 20.00 uur op het Veldpaperplein.

Dit jaarlijks terugkerende festival is voor jong en oud, waarbij een zeer gevarieerd muziekprogramma wordt geboden, van soul en funk, blues, gouwe ouwen, top-40 en zelfs dialect rock.

Op zaterdagavond zijn er optredens van de bands Saus en Op Drift. De band Saus laat zich omschrijven als een band die smaakvolle nummers op een pittige manier aan het publiek laat overbrengen. Saus biedt een grote variatie aan nummers waaronder Top-40, gouwe ouwen, tijdloze nummers als Live en Pearl Jam, en populaire rock. Met veel enthousiasme weten ze het publiek te verrassen.

De band Op Drift is een echte dialectrockband die de nadruk legt op Achterhoeks dialect. Zowel nummers van het oude repertoire als rock'n roll, blues en rock en reggae komen aan bod. Alle bandleden spelen op volle kracht, en bij ieder optreden vragen ze zich af; he-j d'r zin an?

Op zondagmiddag kunnen de kleintjes genieten van het springkussen, terwijl de ouderen meeswingen met de 12-koppige band Hedysladys. Deze opmerkelijke band bestaat uit twaalf vrouwelijke bikkels die niet alleen mooi zijn om naar te kijken. Ze spelen een repertoire van soul en funk zoals The Commitments, Sas Jordan, Aretha Franklin en Patty La Belle. Naast dit damesoptreden is het de beurt aan Cool Is The Band. Deze ex-Candy Dulfer band weet het publiek flink op te zwepen met lekkere soulnummers.

Het Openluchtfestival wordt afgesloten met een weergaloos optreden van Julian Sas. Deze formatie bestaat uit 4 bandleden en is één van de meest toonaangevende bluesrockbands in Nederland. De band is 7 jaar geleden opgericht, en sindsdien hebben ze 7 CD's en 1 DVD geproduceerd. Door hun vele optredens hebben ze hun fans snel zien groeien. De Julian Sas band weet als geen ander de juiste noot te spelen en daarmee hun publiek helemaal gek te maken.

Het Openluchtfestival begint op zaterdagavond om 20.00 uur en op zondagmiddag vanaf 13.30 uur. Locatie: Veldpaperplein ( achter Het Hof van Colmschate ) Gratis toegang. Info: www.cocos-colmschate.nl

Op zondagmorgen, voorafgaand aan het middagprogramma op het Veldpaperplein vindt er bij de Kuip het "het Kleintje Openlucht" plaats. Lees meer ...

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer