Menu

Colmpop in teken van Tribute

Colmschate mei 2009 - In het weekend van 20 en 21 juni 2009 organiseert Stichting Cocos het tweedaagse muziekfestival Colmpop. De aftrap begint op zaterdagmiddag om 13.00 met een open podium voor jonge beginnende bands. De organisatie stichting Cocos heeft voor het gehele weekend een gevarieerd programma in petto.

Tientallen bands uit alle streken van het land hebben zich aangemeld om mee te doen aan het open podium op zaterdagmiddag. De twaalf bands die hieruit zijn geselecteerd zullen strijden om een plaats voor een van de hoofdacts voor het Colmpopfestival van volgend jaar. Deelnemende bands zijn oa. Good Company, Fibre, Nine Miles to the Gallon, The Smelly Cats, Vortex Surfer, Sixer, La Stryker, The Blue Mondays Offroad, Hurricane Journey, Livin Picture en Kraakt Helder.

De zaterdagavond staat in het teken van Tribute. De band Black and Blue uit Deventer vertolkt Stonescovers die iedereen kent. Nummers als Jumpin' Jack Flash, Honky Tonk Woman, Sympathy For The Devil en Start Me Up zullen zeker niet ontbreken. Meeschreeuwen met Nobody's Wife en R U Kiddin Me kan met de Anouk coverband Graduated Fools. Proud Mary, Who'll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. De CCR band zal worden gecoverd door de Fortunate Sons. De avond wordt afgesloten met de coverband U2NL.

Op zondagmiddag opent Colmpop om 13.00 met het Deventer Jazz Orkest. Het Deventer Jazz Orkest speelt voornamelijk jazz met uitstapjes naar latin, rock en pop.
De middag wordt vervolgd met de band Deliverys. Zij zijn vorig jaar tweede geworden op het open podium van Colmpop. Aansluitend speelt de band Qube. Dit was de winnaar van vorig jaar. Zij spelen covers van onder andere U2, Kane en Level 42.
Plork en de Aannemers zorgt voor een spetterend vervolgprogramma. Van Abba tot System of a Down en van Andre van Duin tot Kaiser Chiefs, voor Plork en de Aannemers is er geen vreemde eend in de bijt en niets is te gek. De afsluiter van het festival is Dé Normaal Coverband. Het repertoire bestaat voornamelijk uit de klassiekers van de eerste albums, zoals 'Oerend Hard', 'Ik mos pissen', 'Alie', 'Oh Deerne', 'D'en poot op t gas', 'Daldeejen', en vele anderen! De gebroeders Bökkers zijn er in elk geval klaar voor om d'er allejenes op te batsen! Met Erik Neimeijer op gitaar en Pieter Holkenborg als het onverstoorbare evenbeeld van Jan Manschot.

Het Colmpopfestival vindt plaats op het evenementerrein aan de Bloemendalsweg in Colmschate. Gratis entree.

-einde persbericht-

Info:

Klik hier voor het complete programma van de ColmPop 2009.

Klik hier voor meer informatie over COCOS.

Waar is het Evenemententerrein?

Wat is het Evenemententerrein?

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer