Menu

Deventer Najaarskermis wordt groter en groter
Najaarskermis 2009

Colmschate - Stichting Cocos organiseert van 9 t/m 13 september de Deventer Najaarskermis. De kermis op het Evenemententerrein aan de Bloemendalsweg begint op woensdagmiddag met een programma voor de kinderen.

Jochem van Gelder begint op woensdagmiddag om 14.30 uur met de aftrap van de kermis met zijn kindervoorstelling SOB.(Show Op Bestelling) Wordt het zingen, dansen, goochelen?
De kinderen mogen zelf bepalen wat Jochem gaat doen. De entree is €5,00 maar er kan ook via C-1000 Hans Kok in Colmschate worden meegedaan aan een spaaractie voor gratis entree.

Op donderdag beginnen de kermisattracties vanaf 16.00 uur en vanaf 19.00 uur is er een groot darttoernooi voor dartsliefhebbers uit de omgeving. Er zijn mooie prijzen te winnen en deelname hieraan is €2,50. Opgave kan via de website www.cocos-deventer.nl.

Op vrijdag 11 september leidt de weg voor heel Deventer en omgeving naar het evenemententerrrein. SLAM FM strijkt neer op de Deventer najaarskermis met als gast discjockey Mental Theo. Dat wordt een avond uit je dak gaan op de allernieuwste nummers uit de dance-scene. Om 20.00 uur gaat de tent open en kaarten kunnen alleen aan de kassa worden gekocht. Vol=vol. Dankzij een aantal sponsoren bedraagt de entree slechts €5,00 per persoon.

Zoals ook andere jaren is er tijdens dit weekend ook voor de zaterdag en de zondag een kindermiddag in elkaar gezet. De ballonnenclown loopt rond en maakt spectaculaire dieren van ballonnen. De kinderen kunnen zich ook laten schminken. Ook is er tweemaal een levende poppenkast. Van Jan Klaassen tot Katrijn, van de boeven tot de tovenaar, de levende poppenkast is een spannend onderdeel van de middag voor de kleintjes. En op zaterdagmiddag is er een talentenjacht. Iedereen die kan zingen, dansen of playbacken kan zich opgeven via cocos.kinderteam@gmail.com.

Rechtstreeks uit de Alpen komen de Schnaps en de skihutmuziek tijdens de après-skiparty vanaf 17.00 uur. Dat wordt swingen.
Inmiddels dé huisband van de Kermis geworden, de band Reflex. Op zaterdagavond vullen zij het programma die met recht spraakmakend is te noemen. De nieuwste hits, maar ook diverse ballads, Nederlandstalige nummers, gezellige vlotte dansmuziek, pop-rock muziek en de welbekende dance-classics, maken deel uit van deze top-band. De entree is €5,00.

Op zondagmiddag start traditiegetrouw het om 14.30 het vogelschieten. In de loop der jaren is deze plaatselijke groep schutters uitgebreid met deelnemers uit de wijde omgeving. Iedereen kan zich vanaf 12.00 laten inschrijven. Vooraf inschrijven kan ook via info@brouwerkeukenadvies.nl. Nadat de schutterskoning of koningin bekend is barst de après-skiparty weer los op het buitenpodium met diverse optredens. Aansluitend wordt het feest verplaatst naar de feesttent waar vanaf 20.00 uur de band Back4More optreedt. Back4More staat garant voor een geslaagde avond met top-40 nummers (van toen en nu) afgewisseld met soul, rock en fraaie ballads.

-einde persbericht-

Info:

Klik hier voor het complete programma van de Najaarskermis 2009 in Colmschate.

Klik hier voor meer informatie over COCOS.

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer