Menu

Pop Meets Rock in Harmony 2009

Colmschate - Zaterdag 21 november: Uniek muziekspektakel in de Kuip!

Licht uit, spots aan en genieten! Dat is wat staat te gebeuren op 21 november a.s. in Dorpshuis de Kuip in Colmschate. 's Avonds vanaf 20.00uur vindt hier op één podium een unieke ontmoeting plaats tussen 75 muzikanten met heel verschillende muzikale achtergronden. Popkoor Sh'Boom, orkest Eendracht, rock- en soulband Spiders Concern, een doedelzak en diverse solisten treden in wisselende combinaties op. Sfeervolle melodieën, swingende nummers en verrassende uitvoeringen van een speciale gelegenheidsband volgen elkaar op en bieden voor elk wat wils. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Any dream will do (musical Joseph), Music was my first love, Zonder jou, Highland Cathedral (op doedelzak), Ik leef niet meer voor jou (Borsato), Conquest of Paradise en Mother Earth zijn een paar van de prachtige nummers uit het brede repertoire van deze avond. Alles wordt mogelijk gemaakt door de inzet van velen en de goede samenwerking tussen de Kuip en de deelnemende groepen. De werkgroep die een jaar lang met de voorbereidingen bezig was, kan bouwen op een grote groep onmisbare vrijwilligers, bestaande uit bewoners van Colmschate en omliggende wijken.

Door middel van dit concert brengen zij mensen bijeen die elkaar niet eerder hadden ontmoet en die op deze avond de bezoeker zullen verrassen en laten genieten van prachtige, muzikale uitvoeringen. De kracht van dit concert zit in de bijzondere combinaties waarin wordt opgetreden, een band met een koor, een orkest met een doedelzak, solisten met gastmuzikanten of allemaal samen! Kortom een avond die je niet mag missen!

Het concert start om 20.00uur, de deuren gaan om 19.30uur open. Kaarten kosten € 10,-

De voorverkoop is inmiddels gestart bij Dorpshuis de Kuip en Mitra (de Vijfhoek), waar een kaartje gekocht kan worden voor € 7,50. Koopt u echter voor € 50,- aan boodschappen bij C1000 Hans Kok op de Flora, dan kunt u uw bon laten afstempelen en ontvangt u een kaartje voor maar € 5,-

-einde persbericht-

Info:

Klik hier voor meer informatie over Eendracht Colmschate

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer