Menu

Handige Links

Overlijdensberichten

www.mensenlinq.nl - De site waarop u overlijdensberichten kunt inzien (zoeken op naam en periode is mogelijk). Deze site is een bron van informatie van een helaas niet z'n prettige kant van het leven!

Alle berichten op Mensenlinq.nl hebben gestaan in één of meerdere dagbladuitgaven van Wegener en/of NDC|VBK (Noordelijke Dagblad Combinatie). Circa 55% van alle geplaatste advertenties in Nederland verschijnen in deze media. Indien aangegeven wordt dat het bericht niet doorgeplaatst mag worden op internet, zal dit ook niet gebeuren. Dus niet alle overlijdensberichten worden vertoond. Als u een bericht zoekt op Mensenlinq.nl wordt u doorgelinkt naar het dagblad waar het betreffende bericht in geplaatst was.

Tip: In de ruimte van "achternaam" kan je ook een woonplaats invullen, daarop worden alle advertenties vertoond waarin betreffende woonplaats voor komt.

Deze pagina bevats links naar unieke pagina's. Weet U ook z'n unieke site die betrekking heeft op de regio of mensen uit onze omgeving? Stuur dan even een mailtje naar de Webmaster.

Kerkdiensten Beluisteren

www.kerkomroep.nl - De site waarop u een kerkdienst kunt beluisteren via uw computer. Selecteer in het menu "kerkkeuze" de provincie Overijssel. Kies nu uit de lijst de kerk (klikken in de middelste blauwe kolom) en rest is duidelijk.

Deze pagina bevats links naar unieke pagina's. Weet U ook z'n unieke site die betrekking heeft op de regio of mensen uit onze omgeving? Stuur dan even een mailtje naar de Webmaster.

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer