Menu

Actueel Weer

Voor buien die uit het oosten komen en voor het meest actuele neerslag overzicht kun je het beste kijken op de volgende Duitse weerpagina. Het meest actuele plaatje wordt weergeven. Door aan de linkerkant te kiezen voor "loop 90 min" of "loop 3 stunden" wordt er een weeranimatie vertoond. De Duitse weerradar kijkt maar tot halverwege Nederland.

In het onderstaand plaatje wordt ook een weeranimatie vertoond. Het is alleen jammer het plaatje net erg actueel is, maar ja, hij is dan ook gratis. Je kunt hierop goed de buien zien die van zee of vanuit het zuiden komen.

Weathernews.nl Neerslagradar

Indien U wilt weten ofdat er onweer op komst is kijk dan op de volgende link. Deze service van de site www.wetteronline.de is gratis en zeer actueel. Ik zou niet weten welke Nederlandse weerdienst deze service zonder enige kosten ter beschikking stelt.

Momenteel vind ik www.buienradar.nl de beste (gratis) weerinformatie site van Nederland. De informatie is actueel en zeer uitgebreid. Tevens is er veel historische en statistische informatie beschikbaar. Wat dacht u van de cumulatieve neerslag van de afgelopen 72 uur. Dit geeft prachtig weer hoe de buien over Nederland zijn getrokken. Een leuke en boeiende site om te bekijken, zeer zeker als het slecht weer is geweest.

De onderstaande informatie komt van het meetstation Twente.


Gegevens van Meetstation Twente


Onderstaande weerlink is van de telegraaf.


icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer