Menu

Actueel Nieuws

Colmschate - September 2011 Rommelmarkt en fancy fair in Colmschate : - De Ichtuskerk aan de Holterweg is op zaterdag 1 oktober het terrein voor een rommelmarkt, een rad van avontuur, een markt met boeken en speelgoed en een sponsorloop; een ‘rondje om de kerk’. Ook vindt er een verloting plaats met als hoofdprijs een rondvlucht boven Deventer. De opbrengst van de activiteiten gaat in zijn geheel naar projecten in Ukraïne. Klik hier om het persbericht na te lezen.


Colmschate - 19 april 2011 Optreden Oegandees Kinderkoor: - Tijdens Colmpop 2011 zal er een optreden plaatsvinden van een Oegandese kinderkoor. Dit koor is hier op uitnodiging van De Kuip. Klik hier om het persbericht na te lezen.


Colmschate - 28 juli 2010 Voorlichtings Avond: Wonen langs het spoor in Deventer Colmschate - informatie-bijeenkomst over de afwikkeling van het goederenvervoer per spoor via de IJssellijn. Ook wel bekend als de noordelijke aftakking van de Betuwelijn. Klik hier om het persbericht na te lezen.


November 2009: Pop Meets Rock In Harmony - Eendracht organiseert op Zaterdag 21 november een uniek muziekspektakel. Klik hier om het persbericht na te lezen.


Augustus 2009: Najaarskermis 2009 - Stichting Cocos organiseert van 9 t/m 13 september de Deventer Najaarskermis. De kermis begint op woensdagmiddag met een programma voor de kinderen. Klik hier om het persbericht na te lezen.


Mei 2009: Colmpop 2009 - In het weekend van 20 en 21 juni 2009 organiseert Stichting Cocos het tweedaagse muziekfestival Colmpop. De aftrap begint op zaterdagmiddag om 13.00 met een open podium voor jonge beginnende bands. De organisatie stichting Cocos heeft voor het gehele weekend een gevarieerd programma in petto. Klik hier om het persbericht na te lezen.


Augustus 2008: Najaarskermis 2008 - In het weekend van 5, 6 en 7 september 2008 vindt de najaarskermis in Colmschate plaats. Optredens van oa. Dennie Christian en De Sjonnies maken dit weekend in Colmschate weer tot een groot feest. Klik hier om het persbericht na te lezen.


13 Maart 2008: Woonplaatsgrenzen Colmschate Het voorlopig woonplaatsbesluit ligt nog ter inzage tot en met 3 april 2008 . Klik hier om het persbericht na te lezen.


12 Maart 2008: Colmschate Blijft. Bij het vernieuwen van haar rijbewijs werd een inwoner van Colmschate verrast. Haar woonplaats bleek Deventer te zijn geworden. Klik hier om het persbericht na te lezen.


Augustus 2007: 2e Editie Darttoernooi van het Oosten Tijdens de Colmschater Kermis wordt op zaterdag 8 september 2007 voor de tweede keer het Darttoernooi van het Oosten gehouden. Klik hier om het persbericht na te lezen.


Augustus 2007: Drie dagen feest in Colmschate - In het weekend van 7, 8 en 9 september 2007 vindt de jaarlijkse Colmschater Kermis plaats. De organiserende stichting Cocos heeft er weer een weekeinde van gemaakt met tal van activiteiten voor jong en oud. Klik hier om het persbericht na te lezen.


6 Juli 2007: Herdenking 65ste sterfdag Titus Brandsma - Op 26 juli 1942 stierf de karmeliet pater Titus Brandsma aan een dodelijke injectie in het concentratiekamp Dachau. Klik hier om het persbericht na te lezen.


15 Maart 2007: Rommelmarkt en Fancy Fair in Colmschate - De Ichtuskerk aan de Holterweg is op zaterdag 14 april 2007 het terrein voor een rommelmarkt, een rad van avontuur, een boeken- en speelgoedmarkt en een sponsorloop 'rondje om de kerk'. Dat gebeurt in het kader van de bouw en inrichting van een eetzaal met keuken in Eszeny (Ukraïne). Klik hier om het persbericht na te lezen.


Augustus 2006: Driedaagse Kermis in Colmschate - In het weekend van 8, 9 en 10 september barst de Colmschater Kermis weer los. Organisatie Stichting Cocos is er weer in geslaagd om er voor jong en oud een feestweekend van te maken! Klik hier om het persbericht na te lezen.


Maart 2006: Programma Colmschater Evenementen Bekend - De Colmschater evenementen stichting CoCos is er wederom in geslaagd er ook in 2006 een feestelijk programma van te maken. Met o.a. toppers als Jovink en de Voederbietels en de ex-Herman Brood band. Klik hier om het persbericht na te lezen.


21 Maart 2006: Bouw "wolkenkrabber" is van de baan - De bouw van een elf verdiepingen tellende woontoren op de hoek Oostriklaan/Oostrikweg in Deventer is van de baan. Het college van burgemeester en wetouders weigert corporatie Woonunie daarvoor een vrijstelling op het bestemmingsplan te verlenen. Klik hier om het persbericht na te lezen en de uitslag van onze poll te bekijken.


17 October 2005: Voor de locatie Oostriksweg is door Woonunie een plan voor een appartementengebouw ontwikkeld. Architectenbureau I'M architecten heeft een bijzonder ontwerp gemaakt voor deze locatie. Klik hier om het persbericht na te lezen.


21 Juli 2005: Colmschate- In het weekend van 9 tot en met 11 september barst in Colmschate weer de jaarlijkse kermis los. Naast een uitgebreid activiteitenprogramma en optredens van diverse bands, zullen Jovink en de Voederbietels acte de presente geven. Klik hier om het persbericht na te lezen.


20 Juni 2005: Colmschate- Op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni organiseert Stichting Cocos voor de elfde keer het Openluchtfestival. Diverse bands zullen optreden. Klik hier om het persbericht na te lezen.


17 Juni 2005: Formele fusie van de Hervormd-Gereformeerde kerkgemeente Colmschate/Schalkhaar tot de Protestantse Gemeente te Colmschate/Schalkhaar. Klik hier om het persbericht na te lezen.


29 April 2005: Aankondiging van Colmschate.Info in het Nieuwsblad van Colmschate. Klik hier om het krantenartikel na te lezen.


14 April 2005: Gehele web aangepast en voorzien van menu structuur. Colmschate.Info is nu klaar om aanmeldingen te ontvangen.


22 Maart 2005: Eerste opzet van de vernieuwde Colmschate.Info op het web beschikbaar.


icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer