Menu

Drie dagen feest in Colmschate
Kermis 2007

Colmschate - In het weekend van 7, 8 en 9 september 2007 vindt de jaarlijkse Colmschater Kermis plaats. De organiserende stichting Cocos heeft er weer een weekeinde van gemaakt met tal van activiteiten voor jong en oud.

Vrijdag

De kermis op het evenemententerrein De Kuip aan de Bloemendalsweg wordt vrijdag om 20.30 uur geopend. De band Stroef zal het publiek gaan opwarmen voor de hoofdact van deze avond, niemand minder dan Jovink & the Voederbietels. Het wordt het allerlaatste optreden van de Jovinks in Colmschate aangezien ze besloten hebben te stoppen met touren. Voor wie de Achterhoekse formatie nog één keer aan het werk wil zien is dit dus de laatste kans.

Zaterdag

Op zaterdag 8 september 2007 kunnen kinderen vanaf 11.00 uur hun oude spulletjes gaan verkopen op de kleedjesmarkt. Opgave is niet nodig en deelname is gratis.

De echte Barney's kunnen in de feesttent vanaf 10.30 terecht voor het Darttoernooi van het Oosten. Inschrijven voor het toernooi kan via het emailadres hettoernooivanhetoosten@hotmail.com. Wie meer informatie wil kan ook bellen met Jeroen van Amersfoort (0570-600190) of Sebastiaan van Mil (06-55152796) of kijken op meer info. Naast het darten kan iedereen de gehele middag meedoen aan diverse activiteiten als spijkerslaan, bierpulschuiven en autoslalom.

Vanaf 20.00 uur is het Oranjeavond in de feesttent. Op een groot scherm kan de kwalificatiewedstrijd Nederland-Bulgarije worden gevolgd. De geroutineerde Bathmense rockcoverband Kabaal zorgt deze avond voor de muzikale omlijsting. Ook zullen The Annonanno's een kort optreden verzorgen. De twee heren van The Annonanno's brengen met hun 'Prout to be Fout Show' een repertoire van o.a. smartlappen, piratenhits en Rock 'n Roll en zetten daarmee de tent op zijn kop.

Zondag

Op zondag 9 september 2007 vindt er een braderie plaats met een grote diversiteit aan waren en curiositeiten. De braderie begint om 11.00 uur.

Om 14.30 uur start traditiegetrouw het vogelschieten. De schutterskoning van 2006, Niels Stokebrand, zal het eerste schot lossen. Inschrijven voor het vogelschieten kan vanaf heden bij Tapperij en Eethuis 't Hof van Colmschate en Gemeenschapshuis De Kuip. Nadat de schutterskoning- of koningin bekend is, wordt het feest verplaatst naar de feesttent. Daar zal de band Reflex, bestaande uit 4 topmuzikanten, er ongetwijfeld een feest van weten te maken.

De kermis wordt tegen 22.30 uur afgesloten met een groots vuurwerk op het evenemententerrein.

Uiteraard ontbreken de kermisattracties dit weekend niet. De botsauto's, draaimolen en andere attracties zijn geopend op vrijdag van 19 tot 24 uur, op zaterdag van 12 tot 24 uur en op zondag van 11 tot 23 uur.

De kaartverkoop voor Jovink & The Voederbietels is al in volle gang. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

  • Tapperij en Eethuis 't Hof van Colmschate , Holterweg 104, Colmschate
  • Boekwinkel Colmschate, Winkelcentrum Flora, Colmschate
  • Gemeenschapshuis "De Kuip", Bloemendalsweg 1, Colmschate
  • Musicshop Disc, Smedenstraat 27, Deventer
  • Fietswinkel De Goede Tweewielers, Deventerweg 18, Bathmen

De kaarten zijn ook te bestellen via www.cocos-colmschate.nl

-einde persbericht-

Info:

Klik hier voor het complete programma van de Colmschater Kermis 2007.

Klik hier voor meer informatie over COCOS.

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer