Menu

Programma Colmschater Evenementen Bekend

Colmschate - De Colmschater evenementen stichting CoCos is er wederom in geslaagd er ook in 2006 een feestelijk programma van te maken. Met o.a. toppers als Jovink en de Voederbietels en de ex-Herman Brood band, kunnen de inwoners van Colmschate en omstreken zich verheugen op een spetterend feestseizoen.

De festiviteiten beginnen op zaterdag 29 april, Koninginnedag. Evenals vorig jaar organiseert Stichting CoCos een grote kleedjesmarkt op het evenemententerrein aan de Bloemendalsweg. Deelname hieraan is gratis, en iedereen mag hier zijn oude spulletjes komen verkopen. 's Avonds kan men in gemeenschapshuis De Kuip terecht om de dag feestelijk af te sluiten op de Swinging Queens Party.

Het Openluchtfestival is i.v.m. het WK voetbal dit jaar iets opgeschoven. Op zaterdag 15 juli en zondag 16 juli zullen diverse bands de revue passeren. De zondagmiddag wordt dan afgesloten met de topband Paris Dandies. Velen zullen de bandleden nog herkennen van Herman Brood and his Wild Romance.

Het weekend van 8, 9 en 10 september, ofwel de Colmschater Kermis, wordt op vrijdagavond grandioos geopend met de stoerste band van het oosten, Jovink en de Voederbietels. Zaterdag overdag zullen er diverse activiteiten voor jong en oud zijn, zoals een groot darttoernooi en autoslalom. Met de band 7 op de Schaal van Richter wordt de avond afgesloten. Op zondagmiddag volgt het traditionele vogelschieten en afsluitend vuurwerk.


Voor meer info, klik hier.

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer