Menu

Driedaagse Kermis in Colmschate

Colmschate- In het weekend van 8, 9 en 10 september 2006 barst de Colmschater Kermis weer los. Organisatie Stichting Cocos is er weer in geslaagd om er voor jong en oud een feestweekend van te maken!

Het traditionele kermisweekend wordt op vrijdagavond om 19.30 uur op het feestterrein aan de Bloemendalsweg geopend door de Colmschater Jan Rass Sjo Bent. Deze band wordt begeleid door Frank de Winter (zanger), Koen Kippers (drummer), Thomas Kroeze (gitarist), Wilfred Rouwendal (basgitarist) en nieuwkomer Frank Grave (gitarist). "Met bekende rock- en Top-40 hits zal dit optreden een geweldige opener zijn voor dit weekend" aldus manager Johan Wolters.

De Zwarte Cross, Tante Rikie en uitverkochte zalen. Ofwel Jovink en de Voederbietels zullen de hoofdact van de avond verzorgen. Jovink en de Voederbietels is langzaam maar zeker uitgegroeid van een lokaal Achterhoeks duo naar een zeer populaire Achterhoekse band. Met tomeloze inzet en een aanstekelijk enthousiasme zullen ze een spetterend optreden gaan geven.

Op zaterdag 9 september kunnen kinderen vanaf 11.00 uur, eventueel vergezeld met hun ouders, hun oude spulletjes verkopen tijdens de kleedjesmarkt. Je hoeft je niet op te geven en de deelname is gratis. Op zaterdagmiddag kan iedereen zich uitleven met het spijkerslaan, bierpulschuiven en krattenstapelen. Liefhebbers van autorally kunnen hun vaardigheid testen op een klein parcours met scherpe bochten dat in zo kort mogelijke tijd moet worden afgelegd.

Om 12.00 uur kunnen de échte Barneys gaan darten op Het Toernooi van het Oosten meer info. Voor dit grote dartoernooi kan iedereen zich aanmelden. Er wordt gespeeld in poules van 4, en daarna winnaars- en verliezersronde. Bij maximaal 128 deelnemers is het prijzengeld € 1000,00. Van te voren aanmelden kan via e-mailadres: hettoernooivanhetoosten@hotmail.com of neem contact op met telefoonnummer 0570-600190/06-36170099.Het inschrijfgeld bedraagt €7,50.

Vanaf 20.00 treedt in de feesttent de band 7 op de schaal van Richter op. De beste pop/rockklassiekers, de mooiste hits uit de Top-40 en een aantal hollandse meezingers zal de feeststemming in de zaal doen vergroten. De toegang vanaf 20.30 uur bedraagt € 5,00.

Vanaf 11.00 uur op zondagmorgen organiseert de stichting Cocos een grote braderie waarmee zo'n 60 kramen hun diverse waren zullen uitstallen.

Vanaf 14.30 vindt traditiegetrouw het vogelschieten plaats. De schutterskoning van vorig jaar, Willem Kers (foto rechts), zal het eerste schot lossen. Net als vorig jaar wordt er weer op twee houten vogels geschoten, zodat iedereen kan deelnemen. Inschrijven voor het vogelschieten kan vanaf heden bij Tapperij en Eethuis 't Hof van Colmschate en Gemeenschapshuis De Kuip. Nadat de schutters- of schutterskoningin bekend is, wordt het feest verplaatst naar de feesttent. De band Reflex zorgt dan vanaf 18.00 uur voor een allround repertoire.

De kermis wordt tegen 22.30 uur afgesloten met een groots vuurwerk op het evenemententerrein.

De kaartverkoop voor het optreden van Jovink en de Voederbietels op vrijdagavond is al in volle gang. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar wacht niet te lang want op is op! Voorverkoop € 10,00.

De voorverkoopadressen zijn

  • Tapperij en Eethuis 't Hof van Colmschate , Holterweg 104, Colmschate
  • Boekwinkel Colmschate, Winkelcentrum Flora, Colmschate
  • Gemeenschapshuis "De Kuip", Bloemendalsweg 1, Colmschate
  • Musicshop Disc, Smedenstraat 27, Deventer
  • Café Restaurant Spikker, Bathmenseweg 34, Lettele
  • De Goede Tweewielers, Deventerweg 18, Bathmen

De kaarten zijn ook te bestellen via www.cocos-colmschate.nl

-einde persbericht-

Info:

Klik hier voor het complete programma van de Colmschater Kermis 2006.

Klik hier voor meer informatie over COCOS.

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer