Menu

2e Editie Darttoernooi van het Oosten

Colmschate - Tijdens de Colmschater Kermis wordt op zaterdag 8 september 2007 voor de tweede keer het Darttoernooi van het Oosten gehouden.

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen? Laat dat dan maar eens zien op het Darttoernooi van het Oosten. Op zaterdag 8 september 2007 wordt voor de tweede keer dit toernooi gehouden. Net als afgelopen jaar vindt het evenement plaats in de feesttent in Colmschate (bij Deventer) tijdens het kermisweekend.

Na een geslaagd toernooi vorig jaar met 75 deelnemers verwacht de organisatie het aantal dit jaar te overtreffen. Aan het darttoernooi kan iedereen deelnemen die darten als hobby heeft of voor de lol af en toe pijltjes gooit. Er wordt gespeeld op professionele dartbanen. De aanvang van het darttoernooi is 11 uur, waarbij gestart wordt in poules van 4 personen. Een wedstrijd gaat over best of 5 legs. Iedereen speelt dus minimaal 4 wedstrijden. Na de poulewedstrijden gaan de eerste 2 personen van elke poule door naar de winnaarsronde, de andere 2 naar de verliezersronde. Na een aantal rondes zal uiteindelijk de finale worden gespeeld tussen de 2 beste darters, waarna we weten wie zich een jaar lang de beste darter uit de regio mag noemen.

Het inschrijfgeld voor het Darttoernooi van het Oosten bedraagt 7.50 Euro, welke voor aanvang van het toernooi kan worden voldaan. Er zijn mooie geldprijzen te winnen; het inschrijfgeld van alle deelnemers vormt de prijzenpot. Dus hoe meer deelnemers, hoe hoger het te winnen bedrag. De winnaar ontvangt gegarandeerd 200 Euro!

Inschrijven voor het toernooi kan vanaf nu via het emailadres hettoernooivanhetoosten@hotmail.com. Wie meer informatie wil kan ook bellen met Jeroen van Amersfoort (0570-600190) of Sebastiaan van Mil (06-55152796).

-einde persbericht-

Info:

Klik hier voor het complete programma van de Colmschater Kermis 2007.

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer