Menu

Dennie Christian en De Sjonnies op najaarskermis in Colmschate
Najaarskermis 2008

Colmschate - In het weekend van 5, 6 en 7 september 2008 vindt de najaarskermis in Colmschate plaats. Optredens van oa. Dennie Christian en De Sjonnies maken dit weekend in Colmschate weer tot een groot feest.

Vrijdag

Op vrijdagavond 5 september 20008 wordt het feestweekend ingeluid met optredens van Dennie Christian en de DLM Band. Dennie Christian kent een reeks van talloze hits als 'Wij zijn twee vrienden' en 'Sweet Caroline' waarmee het hem spelenderwijs lukt om zijn positieve levensinstelling, zijn plezier in de omgang met mensen en de liefde voor Duitstalige muziek op het publiek over te brengen. Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen hij met "Rosamunde" de eerste superhit scoorde. Het DLM Showorkest is uitgegroeid tot de huidige DLM Band met een opvallend gevoel voor interactie met het publiek en een uitgekiend repertoire dat reikt van Duitse Schlagers, Tirolerhits, Nederlandstalige Meezingers en jaren 70/80 Toppers tot en met hier en daar een recent nummer uit de huidige top-40.

Zaterdag

Op zaterdag 6 september 2008 zijn er talloze kinderactiviteiten. Vanaf 10.00 uur is er een grote kleedjesmarkt waar alle kinderen zijn of haar spulletjes kunnen verkopen. Vanaf 14.00 uur worden de kinderen vermaakt door een clown, een levende poppenkast en kunnen zich laten schminken. Vanaf 15.00 uur kan iedereen meedansen met dansschool Benno Zanting. In deze workshop komen de dansstijlen streetdance, stijldansen en swingkids aan bod. Uiteraard ontbreken dit weekend in Colmschate de botsauto's, draaimolen en andere attracties niet. Stoere volwassenen kunnen zelf meedoen met De Deventer Schietverenging Ons Genoegen of een autoslalom. Zaterdagavond vanaf 20.00 uur is het één groot feest met De Sjonnies Bizarre Familie Show. Met hits als 'Dans je de hele nacht met mij' en 'Annemarie' wordt dit een avond van meezingen, meedeinen, hossen, polonaise en lachen.

Zondag

Op zondag 7 september vanaf 10.00 uur vindt er een grote braderie plaats met een grote diversiteit aan waren en curiositeiten. 's Middags geeft de schietvereniging wederom een demonstratie en starten de kinderactiviteiten inclusief een minidisco. Om 14.30 uur start traditiegetrouw het vogelschieten. De schutterskoning van 2007, Gert-Jan Wolters lost het eerste schot. Inschrijven voor het vogelschieten kan vanaf heden bij Tapperij en Eethuis 't Hof van Colmschate, Gemeenschapshuis "De Kuip" en schietvereniging Ons Genoegen. Opgeven kan ook via info@cocos-deventer.nl of telefonisch 06-22157477. Nadat de schutterskoning- of koningin bekend is, wordt het feest verplaatst naar de feesttent. Daar zal de band Reflex, bestaande uit vier topmuzikanten, er ongetwijfeld een feest van maken. De kermis wordt tegen 22.30 uur afgesloten met een groots vuurwerk op het Evenemententerrein aan de Bloemendalsweg.

De voorverkoop is in volle gang bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Tapperij en Eethuis 't Hof van Colmschate , Holterweg 104, Colmschate
  • Boekwinkel Colmschate, Winkelcentrum Flora, Colmschate
  • Gemeenschapshuis "De Kuip", Bloemendalsweg 1, Colmschate
  • Musicshop Disc, Smedenstraat 27, Deventer
  • Fietswinkel De Goede Tweewielers, Bathmen en Schalkhaar

Alleen in de voorverkoop: passepartoutkaart voor vrijdag en zaterdag €17,50. Sparen voor een passepartoutkaart kan via C-1000 Hans Kok. Meer informatie: www.cocos-deventer.nl.

-einde persbericht-

Info:

Klik hier voor het complete programma van de Colmschater Najaarskermis 2008.

Klik hier voor meer informatie over COCOS.

icon history -1

Wist U dat?

  • dorp Colmschate deel uitmaakt van wijk5
  • Colmschate een langere historie heeft dan Deventer!
  • Het mooiste plein van Colmschate het Veldpaperplein is
  • U ook deze lijst kunt laten groeien, stuur een mailtje

Foto Impressie's

Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen met foto's. De lijst "recent" zal steeds korter worden.

 
Opname
Voorwaarden
Informatie voor Webmasters
...
Over ons
Disclaimer